Lupus eritematos sistemic, diagnostic greu de pus, dificil de dus

Boala lupus ascunde, inca, multe secrete. Lupus eritematos sistemic, sau LES, este diagnosticul care pune in dificultate medicul si pacientul. Blogul lupus-les-boala, se vrea util tuturor ce au o legatura cu boala lupus eritematos sistemic si lupta cu acest diagnostic intunecat.

Despre Lupus, cele mai vizionate

Dieta si detoxifierea imblanzesc lupusul


Schimbarea dietei unei persoane cu boala lupus este al doilea pas important de facut pentru ameliorarea bolii, desi putini medici amintesc bolnavilor de aceasta necesitate stringenta..

Lupusul sistemic este o boala in care alimentatia joaca un rol primordial. Primul pas de facut pentru a pastra un lupus bland, in conceptia mea, este rezolvarea problemelor spirituale, despre care v-am scris in articolul despre cauzele spirituale ale bolii lupus.

Va spuneam in diagnostic suspect LES - 8 intrebari inedite despre lupus, cand aminteam despre regim alimentar in LES, ca, cea mai mare parte a bolnavilor cu lupus prezinta o digestie defectuoasa iar nutrientii nu sunt absorbiti in totalitate, ceea ce duce la obtinerea unei cantitati de energie sub cantitatea necesara organismului in viata normala.

Despre alimentatia in lupus am mai scris in blog. In mod normal, si medicul dumneavoastra trebuie sa va dea informatii utile. Dar, pana la recomandarile sale, voi sunteti singurii care pot simti ce le face bine si ce nu.

Este bine de stiut ca exista alimente care ucid, dar si metode de gatit care ucid.

Din grupa alimentelor care ucid fac parte margarina si alte grasimi hidrogenate, sarea rafinata, clorul din apa, aspartamul, monoglutamatul de sodiu, pesticidele din legume si fructe, substantele cancerigene, hormonii din lapte, aditivii alimentari, bauturile alcoolice, zaharul rafinat, etc.

Din grupa metodelor de gatit care ucid fac parte gatitul in vase de aluminiu, gatitul in cuptorul cu microunde, gatitul pe aragaz electric, gatitul in vase de teflon, tefal, si alte vase nonstick.

 • Detoxifierea sau curatarea corpului de toxinele din el are un rol important in ameliorarea bolii lupus

 • In corpul nostru se acumuleaza o multime de toxine care provin din alimentatia deficitara, din ingurgitarea medicamentelor, din ingurgitarea sau uzul stomatologic al metalelor grele si al amalgamului. Mai multe despre intoxicatia cu mercur.

  Nu va recomand sa aplicati toate modurile de curatire de toxine afisate pe Internet. Dar macar cateva metode mai simple de detoxifiere a organismului, aplicati-le.


  Curatati-va rinichii, curatati-va colonul, hidratati-va permanent, tratati-va infectiile si preveniti-le astfel incat toxinele acumulate de-a lungul timpului in corpul vostru sa se reduca treptat si sa nu mai oferiti prilejul de a se acumula altele.

  Vedeti 2 cure de detoxifiere cu apa, sigur va sunt de folos.

  Sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu intelepciunea sa luati in serios ameliorarea lupusului cu practici de baza ale medicinii alternative, adica indepartarea cauzelor spirituale ale bolii lupus, adoptarea unei diete sanatoase si aplicarea frecventa a metodelor de detoxifiere a organismului, pentru a reusi sa tineti cat mai mult timp imblanzita fiara lupusului din voi !

  Voi nota in blog experiente proprii legate de boala lupus eritematos sistemic pentru a ajuta bolnavii cu LES si pentru intelegerea modului de viata al bolnavului cu lupus de catre prieteni, colegi de scoala sau serviciu, sefi, si mai ales, de catre familiile lor.

  Cunosti pe cineva care are o cat de mica legatura cu boala LES ? Ajuta schimbul de info utile dintre bolnavii cu LES si trimite-i linkul nostru, http://lupus-les-boala.blogspot.com.

  Niciun comentariu :

  Trimiteți un comentariu

  GO TO TOP