Lupus eritematos sistemic, diagnostic greu de pus, dificil de dus

Boala lupus ascunde, inca, multe secrete. Lupus eritematos sistemic, sau LES, este diagnosticul care pune in dificultate medicul si pacientul. Blogul lupus-les-boala, se vrea util tuturor ce au o legatura cu boala lupus eritematos sistemic si lupta cu acest diagnostic intunecat.

Despre lupus sistemic sau LES

Cunoscut de mai bine de 2000 de ani, lupusul are cauze incerte. Exista o teorie care sustine ca lupusul este o boala spirituala. Unii sustin ca este genetica, altii ca este de natura infectioasa.
Indiferent de cauze, lupusul eritematos sistemic ramane un diagnostic care aduce teama in inima bolnavilor si a familiilor lor.
LES este penitenta care obliga bolnavul sa-si schimbe obiceiurile, sa suporte in tacere durerea, sa se ascunda de soare si lumina atunci cand altii se bucura din plin de ele, sa doarma atunci cand ceilalti muncesc, sa-si refuze multe placeri nevinovate, si toate acestea pentru a-si asigura certitudinea aproximativa a unui viitor .

Dar, in primul rand, lupusul este o mare si intunecata lipsa de energie din ale carei tentacule lupti zi de zi si ceas de ceas sa te desprinzi...

Lupus sistemic articole

5 pasi pentru ameliorarea bolii lupus



Lupusul sistemic este o boala fara speranta. Atat timp cat medicina nu ofera decat tratament pentru prevenirea episoadelor acute si pentru diminuarea efectelor negative ale progresului bolii, lupusul nu se vindeca din punct de vedere medical. Lupusul se poate ameliora si se poate trai cu lupus in anumite conditii.

Cum se poate ameliora boala lupus si cat de mult conteaza sa stim ca, in primul rand, de noi depinde sa imblanzim lupusul care musca mai bland sau mai feroce din sanatatea noastra, sunt informatii vitale pentru bolnavii cu diagnostic lupus eritematos sistemic sau sunt doar declarati pacienti suspect LES.
.

Bolile fara speranta ca si lupusul au cauze subtile pe care un medic indoctrinat in dogma stiintei sale refuza sa le vada si sa le inteleaga.

Remediile din medicina alternativa pot oferi solutii pentru ameliorarea bolii lupus si trecerea sa in remisiune. Lupusul in remisiune da sperante si ajuta bolnavii si familiile lor sa depaseasca starea de boala si neputinta pe care ar putea-o induce un lupus activ. Asadar, daca sunteti un bolnav cu lupus faceti tot ce va sta in putinta pentru ca sa pastrati cat mai mare perioada de acalmie a bolii.
Un pas inainte in intelegerea modului de vindecare si ameliorare a bolilor cu ajutorul remediilor din terapiile alternative energetice a fost facut de studiul stiintific pe care vi l-am prezentat in articolul relaxarea-un remediu posibil pentru lupus.

Ameliorarea lupusului cu practici de baza ale medicinii alternative



Un remediu, pentru a avea sanse de reusita atunci cand este aplicat, presupune rezolvarea a cel putin 3 probleme esentiale, de ordin subtil, pe care le prezinta un organism afectat de boala. Rezolvarea celor 3 pasi de baza conlucreaza impreuna la indepartarea cauzelor subtile ale unei boli fara speranta ca si lupusul.

  • Rezolvarea unei relatii gresite din trecut-primul pas in ameliorarea lupusului

  • Inainte de toate trebuie inteles si recunoscut cinstit ca la baza unei astfel de boli sta o relatie gresita fie din trecutul mai indepartat, fie din trecutul mai apropiat.

    O relatie gresita este relatia care incepe ca un fel de acord intre doi oameni, si apoi, acordul este incalcat de unul dintre ei, ceea ce constituie cauza fundamentala sau radacina aparitiei unei boli. Analizati-va cu atentie trecutul, sentimentele, si vedeti unde gresiti.

    Toate aceste relatii gresite din trecut patrund descendentii unei familii si ii ancoreaza intr-o stare emotionala inexplicabila pentru ei dar devastatoare pentru corpul lor subtil si sanatatea lor fizica. Se vede cum, frecvent, copiii din anumite familii reflecta caracteristici ale parintilor ca si cum ei ar fi o reflectare in oglinda a caracteristicilor parintilor.

    Caracteristicile negative pe care le-am luat de la parinti sau de la un stramos mai indepartat pot fi: tendinta spre depresie, frica, autocritica, lipsa de constiinta, autorespingerea, etc. Asemenea caracteristici sunt devastatoare pentru sanatate.

  • Rezolvarea si terminarea unor afaceri de familie nefinalizate pot elibera o multime de energii vitale care pot contribui la ameliorarea bolii lupus pe care o purtam cu noi..

  • Trauma emotionala din viata prezenta a familiei din care provine o persoana poate fi un motiv important pentru sanatatea deficitara a acelei persoane. Afacerile de familie neterminate pot bloca energiile intr-o familie. Acestea pot fi secrete de familie cu privire la conflicte nerezolvate din familie, suferinte, violuri, intolerante religioase, adulter, fraude, talharii, tradari, etc.

    Secretele, gandurile si sentimentele ascunse dintr-o familie produc afaceri neterminate si noduri energetice. De foarte multe ori toata energia unei familii este cheltuita pentru a pastra secretele ascunse ale acesteia, iar membrii acelei familii nu mai au loc de altceva in viata lor, blocandu-se astfel, fluxul de energie.

    Lipsa iubirii, a iertarii si inradacinarea sentimentului de vinovatie duc la dereglari majore in sistemul subtil, iar blocarea fluxului de energie favorizeaza aparitia bolilor. Daca toate acestea nu vor fi rezolvate boala persista si progreseaza.

  • Faceti-va curaj si practicati meditatia si rugaciunea. Nu neglijati cauzele spirituale ale bolii, dati importanta zonei spirituale a existentei.

  • Apelati la un psiholog daca sunteti dintre cei ce pun metodele stiintifice pe primul plan, dar faceti ceva pentru a rezolva relatia gresita din trecut care a declansat boala.

    Acele cauze spirituale ale bolii lupus de care multi se tem sa aminteasca si pe care cei mai multi le ignora, chiar exista.

    Sufletul este o parte din noi care leaga corpul nostru (care este aspectul material al existentei noastre), cu spiritul nostru. Spiritul este acea parte din noi care face legatura intre noi si zona spirituala a existentei. Sufletul este pentru o viata, spiritul este etern.

    Spiritul este o parte din noi care este conectata la emotiile noastre si astfel el cunoaste toate adevarurile de la inceput pana la sfarsit. Spiritul nu este ca si mintea care analizeaza, interpreteaza, judeca, sintetizeaza, cauta si gaseste scuze, etc, etc. Spiritul este imagine, nu este cuvant care sa poata fi ascuns sub vorbe frumoase de complezenta.

    O multime de lucruri care ne determina viata, fericirea si sanatatea fac parte din acea imagine care reprezinta spiritul, vine de dincolo de noi si el prelucreaza informatiile dincolo de constiinta noastra.

    Nu numai ca exista o mare parte de subconstient conectata la vietile noastre individuale de la inceput si pana la sfarsit, parte care se numeste subconstient individual, dar exista si o mare parte din subconstient care este plina cu o multitudine de elemente diverse din intreaga evolutie a omului, de la omul preistoric si pana azi.

    Subconstientul acesta care a stocat si ordonat fisiere cu toate informatiile importante emotionale inca de la inceputul evolutiei si pana azi, cu privire la toata omenirea, se numeste subconstient colectiv.

    Pe langa subconstientul colectiv si cel individual, in subconstientul nostru exista un sector in care sunt amplasate fisiere cu informatii emotionale pastrate de-a lungul evolutiei familiei noastre. Acest subconstient familial contine ceea ce am mostenit de la stramosii nostri prin genele noastre. Acest subconstient familial este cel ce determina destinul nostru.

    Subconstientul familial este sursa acelor traume, tragedii inexplicabile, a unor sentimente de frica, a temperamentelor, a nerealizarii anumitor dorinte ca nasterea unui copil, casatoria cu persoana iubita, sau prezenta sentimentului de teroare si frica de a trai in saracie.

    Subconstientul familial este cauza mostenirii unor boli genetice, a epilepsiei, si altor asemenea inexplicabile manifestari.

    Rezolvarea unei relatii gresite din trecut o puteti face apeland la specialistii in bioenergie, reiki, practicand voi insiva meditatia si yoga, etc. Important este de stiut, de crezut si de luat masuri in privinta rezolvarii relatiilor gresite din trecutul vostru si al familiei voastre.

    Cu titlu de informare va spun ca renumitul Constantin Dulcan, autorul cartii "Inteligenta materiei" amintea, la un moment dat, de vindecarea unei persoane diagnosticate sigur cu lupus, de catre un saman prin practici samanice. Explicatia primita de persoana respectiva a fost ca avea asupra sa un blestem de la o iubire nerezolvata din trecut.
    Iata cat de "neluat in seama" (asa cum multi indoctrinati in cercetari stiintifice considera) sunt cauzele spirituale ale bolii lupus, daca si renumitul om de stiinta Constantin Dulcan, neurochirurg si psiholog roman, a putut sa fie impresionat de aceasta relatare a unei paciente din USA.

    Sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu intelepciunea sa nu luati in ras cauzele spirituale ale lupusui pentru a reusi sa tineti cat mai mult timp imblanzita fiara lupusului din voi !

    9 comentarii :

    1. Anonim13:40

      Buna ziua ,sunt bolnava(47 ani ) de LES sistemic de multi ani ,asociat cu fibromialgie , vasculita ,atrita, probleme cardio ,articulare etc..Mare atentie:Se pare ca toate bolile autoimune si reumatismale NU SUNT ALTCEVA DECAT INFECTIE CU MYCOPLASMA asociata de cele mai multe ori cu BORRELIA!!!!!!Exista studii recente.Cautati pe 'net ce spun dr. Ion Cristian Bogdan de la Medicina Hiperbara din Constanta(activeaza si in Germania) si dati de veste tuturor sa se informeze in acest sens e f f.important!Eu am intrerupt pt.6 saptamani trat.cu steroizi pt.a face analize de laborator(trebuie curatat org.pt.analize precise cel putin sase sapt.)Exista cazuri de Les vindecate sau in remisii de zeci de ani cu tratament de inlaturare a acestor "spirochete" capsulate in org.si care in timp dau aceste boli precum :LUPUS ,SCLEROZA MULTIPLA,FIBROMIALGIE, etc.etc.P.S.adresa mea de e-mail :eugenia_cia@yahoo.com Cautati pe 'net ce spune si dr.Markus Sorin (interne).De obicei este vb.despre o invadare a boreliozei si micoplasmozei care da in timp ce avem noi(cu acele pusee..si stari !!! Cu drag ,Eugenia
      P.S.Stiu ca v-ati" impacat" cu aceasta boala dar mai stiu si ca" putem mai mult decat atat"Va tin la curent ,(vreau sa-mi fac testele care stiu ca vor iesi pozitive),iar aceasta va fi "dovada!"







      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Mie mi s-a pus diagnosticul de lupus cronic eritematos din 2007.De atunci eu nu am luat nimic din tratamntele alopate date de medici, ci am mers pe calea naturista si de echilibrare psiho emotionala. Rezultatele sunt urmatoarleȘ
        -petele rosii au disparut definitiv de pe fata, si s-au ameliorat pe corp
        -febrele nu le mai fac la 49 zile ci la 3 luni
        -febrele nu ma mai tin 14 zile cutemperaturi de 39-40 grade ci doar 7 zile cu temperaturi de 38-38,5 grade
        -mi-a crescut vitalitatea, muncesc ca un om normal
        Daca doriti sa va spun detailat ce am facut va voi spune.Nu vreau sa se considere ca fac reclama la produse de aceea ma puteti contacta pe cristina_badea07@yahoo.com

        Ștergere
      2. Am uitat sa spun ca ma puteti contacta pe mail cristina_badea07@yahoo.com sau le telefon 0764701536.Am multe de spus dar e greu sa scriu toata povestea vietii pe aici. Doar ceva as vrea totusi sa spunȘ I-am intrebat pe medicii alopati de ce sa fac tratamentul alopat daca ei considera lupusul nevindecabil. Si ei au tacut. Si i-am mai intrebat daca acest tratament are actiune si asupra cauzelor bolii nu numai asupra efectelor ei. Si ei au tacut iar. Iar cand pe o doctorita dermatolog de la Colentina am intrebat-o de ce sa iau cortizon (care mananca oasele) si Plakenil (de la care poti sa orbesti) in conditiile in care eu ma vindecasem atunci pe jumatate de fata facand doar tratamente naturiste, raspunsul a fostȘ
        -Vedeti ca v-ati vindecat si fara sa faceti nimic!
        Asa ca din punctul meu de vedere a merge pe calea alopata inseamna a merge pe un drum asfaltat catre prapastie. Iar eu am ales sa merg pe drumul meu chiar daca trebuie sa-l defrisez singura si deocamdata am rezultate foarte bune

        Ștergere
    2. As vrea sa iau legătură cu tine cristina badea

      RăspundețiȘtergere
    3. Va rog să-mi spuneți ce tratament naturist ați făcut.

      RăspundețiȘtergere
    4. Bună vreau sa intru în legătură urgenta cu Dumneavoastra.fratele meu are lupus de 7 ani e tânăr. ..deprimat și mereu singur

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Georgeta draga, poti lua legatura cu mine prin formularul de contact aflat in coloana stanga a blogului, sub titlul 'de vorba cu Lupisorii'. Dar te avertizez ca eu nu sunt nici medic, nici specialist. Ceea ce pot sa iti spun este ca in aceasta boala trebuie sa te ajuti singur, iar familia are un rol esential in a te feri de momente care sa favorizeze acutizarea bolii. Poate i-ar prinde bine si o vizita pe la un bioterapeut, sau sa inceapa sa practice meditatia.

        Ștergere
    5. Am lupus de 4 ani si nu găsesc nici un remediu

      RăspundețiȘtergere
    6. M am saturat de doctori si nu am nici un rezultat

      RăspundețiȘtergere

    Despre Lupus, cele mai vizionate

    GO TO TOP