Lupus eritematos sistemic, diagnostic greu de pus, dificil de dus

Boala lupus ascunde, inca, multe secrete. Lupus eritematos sistemic, sau LES, este diagnosticul care pune in dificultate medicul si pacientul. Blogul lupus-les-boala, se vrea util tuturor ce au o legatura cu boala lupus eritematos sistemic si lupta cu acest diagnostic intunecat.

Despre lupus sistemic sau LES

Cunoscut de mai bine de 2000 de ani, lupusul are cauze incerte. Exista o teorie care sustine ca lupusul este o boala spirituala. Unii sustin ca este genetica, altii ca este de natura infectioasa.
Indiferent de cauze, lupusul eritematos sistemic ramane un diagnostic care aduce teama in inima bolnavilor si a familiilor lor.
LES este penitenta care obliga bolnavul sa-si schimbe obiceiurile, sa suporte in tacere durerea, sa se ascunda de soare si lumina atunci cand altii se bucura din plin de ele, sa doarma atunci cand ceilalti muncesc, sa-si refuze multe placeri nevinovate, si toate acestea pentru a-si asigura certitudinea aproximativa a unui viitor .

Dar, in primul rand, lupusul este o mare si intunecata lipsa de energie din ale carei tentacule lupti zi de zi si ceas de ceas sa te desprinzi...

Lupus sistemic articole

Lupus sistemic si toxemia cu mercur

Lupus sistemic este boala cu o multime de cauze necunoscute. Boala LES, desi cunoscuta ca si boala de milenii, inca atrage multe speculatii pe seama cauzelor ce ar putea-o declansa sau ar putea sa o intretina. Toxemia cu mercur sau otravirea sangelui cu mercur din varii motive poate fi o cauza a lupusului sistemic.

Etiologia, ramura medicinii care studiaza cauzele bolilor si factorii care influenteaza aparitia diverselor boli nu prea are multe de spus in privinta lupusului sistemic.

Boala lupus sistemic este printre bolile nevindecabile, boala autoimuna care prezinta cele mai surprinzatoare manifestari si simptome, asupra carora, de cele mai multe ori, procedurile terapeutice obisnuite sunt simple frectii la picior de lemn.

Acest articol este partea a2a a articolului LUPUS SISTEMIC SI TOXEMIA PARTEA 1

Pacientii cu diagnostic LES sau chiar si cei doar cu diagnostic suspect LES, alaturi de familiile lor isi pun intrebari, apeleaza la medici renumiti si nu inteleg cum lor le-a fost dat sa contacteze o astfel de boala problematica.

Institute de cercetare din lumea intreaga lucreaza pentru a determina cauzele medicale ale bolii lupus si fiecare pas facut inainte da sperante de cele mai multe ori amagitoare unor bolnavi epuizati de boala si care asteapta de oriunde, si mai ales de la divinitate, un raspuns la intrebarea "de ce eu, si din ce cauza eu am lupus sistemic".

Exista o dereglare in tot tabloul clinic al persoanelor cu lupus careia, am senzatia, ca nu i se acorda atentia cuvenita nici de catre medici si nici de catre pacienti, aceea ca sangele pacientilor cu lupus prezinta anomaliile unui sange otravit de elemente toxice de orice fel: virusi, bacterii, radicali liberi, metale grele, hormoni anormali, anticorpi innebuniti care nu isi mai cunosc functiile datorita mediului toxic in care sunt emisi si pusi sa lucreze.

Sangele unui bolnav cu lupus prezinta, in cele mai multe din cazuri tulburari de coagulare si o densitate anormala. Bazandu-ma pe aceste observatii proprii, si puerile probabil, recunosc, am considerat ca teoriile care emit ipoteza ca lupusul si toxemia sangelui se intretin una pe alta sunt cat se poate de pertinente si plausibile.

Sa nu uitam ca toxemia este o posibila cauza declansatoare si intretinatoare a starii de boala in LES, ca si in toate bolile autoimune de etiologie necunoscuta.

Orice bolnav cu LES stie ca trebuie sa evite cat se poate de mult suprapunerea unei alte infectii peste starea de boala pe care o prezinta, si a observat ca schimbarea modului sau de viata, modificarea hranei si a nivelului de hidratare, a gandurilor toxice, ca si prezenta miscarii in viata sa ii coboara nivelul starii de boala.


2 cauze controversate ale lupusului sistemic-toxemia datorata poluarii mediului si toxemia datorata lucrarilor dentare


1.Toxemia datorata poluarii mediului si a prezentei metalelor grele in corp peste limita admisa

Simptome generale ale intoxicarii cronice cu metale grele

Simptome generale ale intoxicarii cronice cu mercur

2.Toxemia datorata lucrarilor dentare

Toxemia datorata poluarii si a prezentei metalelor grele in corp peste limita admisa

Toxemia datorata poluarii si a prezentei metalelor grele in corp peste limita admisa poate fi cauza declansatoare de lupus sistemic si este, cu certitudine, cauza accentuarii si perpetuarii starii de rau a oricarui organism, nu numai a bolnavului cu LES.

Toxemia cronica datorata poluarii si a prezentei metalelor grele in corp peste limita admisa poate fi o cauza neconventionala a aparitiei lupusului sistemic.

Metalele sunt diferite fata de celelalte toxine din mediu prin faptul ca organismul nu are capacitatea de a elimina metalele grele prin metodele uzuale. Ele raman in stare solida in organism si se acumuleaza in rinichi, ficat, oase, unghii, creier si par si duc la diferite boli ale rinichilor, probleme de dezvoltare cum ar fi autismul, Parkinson, Alzheimer, cancer si in unele cazuri provoaca moartea organismului.

Fierul, cuprul, magneziul si zincul sunt singurele metale benefice. Aceste metale sau diferite forme si se gasesc in mod natural in alimente, fructe si legume si in diferite suplimente nutritive.

Cele mai toxice metale grele sunt : aluminiul, cadmiul, fierul, mercurul, plumbul si arsenicul.

Prin definitie metalele grele sunt elemente chimice ce au greutatea specifica de cel putin 5 ori mai mare ca cea a apei. Apa are greutatea specifica 1, arsenicul 5.7, cadmiul 8.6, fierul 7.9 plumbul 11.3 si mercurul 13.5.

Simptome generale ale intoxicarii cronice cu metale grele

Simptomele intoxicarii cu un metal greu sunt: crampe, greata si voma, durere, transpiratie, dureri de cap, respiratie greoaie, confuzie, dificultati in ceea ce priveste capacitatea de a gandi, a merge si a vorbi, convulsii.

In cazul in care intoxicarea organismului are loc pe o perioada indelungata avem de-a face cu intoxicarea cronica cu metale grele.

Simptomele intoxicarii cronice cu metale grele sunt: dificultati in ceea ce priveste capacitatea de a gandi, a merge si a vorbi, nervozitate si instabilitate emotionala, insomnie, greata si letargie.

Intoxicarea cronica cu metale grele este mai dificil de depistat, una din modalitati fiind analiza firului de par. Se ia o mostra de par de la ceafa care se trimite la un laborator special pentru analiza de minerale.

Unele minerale, cum ar fi plumbul, mercurul si cadmiul, sunt toxice.

Mineralele benefice cum sunt sodiu, potasiu si calciu sunt determinate si prin teste de sange.

Pentru a determina starea reala a corpului in domeniul mineralelor benefice se face o comparatie intre rezultatele testelor sanguine si cele ale analizei firului de par.

Pentru o concluzie asupra mineralelor toxice din corp se ia de bun rezultatul analizei firului de par. Metalele grele se depun, de regula, si in firul de par.

Simptome care pot fi cauzate de intoxicarea cu mercur

Oboseala cronica, Tendinta de Sinucidere, Ceata pe creier si probleme de memorie, Indigestie, Dureri de cap inexplicabile, Amorteala si furnicaturi, Probleme emotionale, inclusiv depresie, anxietate si manie inexplicabila sunt simptomele ce apar in cazul intoxicatiei cu mercur.

Despre chelare, terapia de eliminare a metalelor grele din corp gasiti informatii in articolul lupus sistemic-intoxicarea cu mercur-Terapia de eliminare a metalelor grele din corp- chelarea.

Toxemia datorata lucrarilor dentare poate fi cauza ce declanseaza si intretine simptomele de lupus sistemic

Toxemia datorata lucrarilor dentare este o problema atat de vasta ca ar trebuie sa scriu inca 5 articole despre ea. De aceea va voi da acum cateva informatii sumare si promit sa revin cu un articol amplu mai tarziu, mai ales ca ma intereseaza personal, vezi de ce in articolul lupusul si dintii.

Toxemia datorata lucrarilor dentare este o problema mult discutata si un conflict deschis intre medicii dentisti care sustin ca amalgamul, plombele de canal, coroanele dentare folosite de ei sunt sigure si cativa alti cercetatori si medici stomatologi care recunosc efectele toxice ale lucrarilor dentare asupra pacientilor lor.

Hal A. Huggins DDS, MS, este cel mai controversat dentist din lume din cauza pozitiei sale in incercarea de a convinge stomatologii sa se opreasca din utilizarea mercurului din umpluturile dentare. A fost un pionier cu tratamente de succes pentru boli autoimune cauzate de toxine dentare si a tratat personal peste 5.000 de pacienti cu lupus datorat sau intretinut de toxicitatea indusa de lucrarile dentare.

Iata cateva remarci asupra toxemiei provocata de tratamentul dentar:

Exista zeci de boli si sute de simptome legate de materialele dentare. Toxicitatea care este produsa de materialele dentare nu este luata in considerare. Din nefericire se considera ca o dantura frumoasa este de preferat creearii unui mediu ostil, toxic, in gura.

Metalele utilizate in lucrarile dentare-mercur, cupru, beriliu, zinc, nichel, sunt surse de toxemie. La fel, si practicarea canalelor radiculare si prezenta cavitatiilor constituie metode de provocare a toxemiei produse de bacteriile din gura.

S-a constatat ca amalgamurile de cupru de mare emit de 50 de ori mai multi vapori de mercur decat amalgamele conventionale ale secolului trecut.

Eliminarea materialelor dentare toxice va opri furnizarea de toxine, dar nu face nimic spre vindecare si reparare. Doar echilibrarea chimiei corpului tau va furniza materiile prime necesare vindecarii.

Profesorul Doug Swartzendruber de la Universitatea din Colorado a spus despre implanturi ca odata ce ceva strain este implantat in os, asa cum sunt implanturile, in timp se va produce o reactie autoimuna. Diferenta este ca aparitia bolii autoimune are loc intr-o perioada mai lunga de timp.

Implantul dentar este un tratament popular dar nu ajuta la mentinerea unei mai bune stari de sanatate !

Ceata pe creier, sau disfunctia cognitiva din lupus poate veni nu numai de la mercur, de obicei si canalele de radacina sunt implicate.

Canalele radiculare contin bacterie toxica. Toxinele formate in jurul dintelui sunt impinse sub forma de jet in sistemul de drenaj limfatic al organismului de fiecare data cand o persoana musca in jos.

Impreuna, mercurul si aceste toxine invadeaza hipocampul si creeaza haos in creier. Toxinele din canalele radiculare si din cavitati joaca un rol la fel de important ca si mercurul, in aparitia cetii pe creier.

Cavitatia este o gaura in osul maxilarului superior sau inferior. Aceasta gaura este aproximativ de dimensiunea si forma radacinii dintelui care a fost extras. Cavitatia, sau orificiul ramas in os este o zona incomplet vindecata, desi tindem sa credem ca nu este adevarat.

Pentru veridicitatea informatiei, vizitati http://www.hugginsappliedhealing.com/

Toxemia, atunci cand apare ca si efect al unui conglomerat de toxine acumulate in sange pe o perioada lunga de timp poate fi cauza principala a bolilor si a degenerarii unui organism.

Ori de cate ori toxemia cronica depaseste capacitatea cuiva de a face fata eliminarii elementelor toxice din corp, ea va aduce cu siguranta o boala.

De altfel, combinatia factorilor toxemie alimentara, toxemie medicamentoasa, toxemie dentara, metale grele in corp, ganduri negative, lipsa exercitiilor fizice, lipsa bucuriei de a trai si deshidratarea cronica alcatuieste cauza principala a fiecarei boli. Aceasta combinatie de factori cauzeaza congestia conductelor si vaselor de circulatie si de eliminare ale unui organism, cum ar fi caile hepatobiliare si ale tractului digestiv,vasele de sange si vasele limfatice, caile tractului urinar, meridianele energetice si caile hormonale ale sistemului endocrin.

Acest articol este partea a2a a articolului LUPUS SISTEMIC SI TOXEMIA PARTEA 1

Asadar, protejati-va sanatatea daca o aveti, tindeti catre ea daca nu o aveti, si nu neglijati faptul ca orice organism, in zilele noastre, este supus riscului aparitiei toxemiei cronice daca se neglijeaza curatarea lui si evitati, pe cat posibil, sa creati, prin stilul de viata adoptat, conditii favorabile aparitiei toxemiei de orice fel.

Voi nota in blog experientele proprii legate de boala lupus eritematos sistemic spre ajutorul bolnavilor cu LES si intelegerea modului de viata al bolnavului cu lupus de catre prieteni, colegi de scoala sau serviciu, sefi, si mai ales, de catre familiile lor.

Cunosti pe cineva care are o cat de mica legatura cu aceasta boala ? Ajuta schimbul de informatii dintre noi si trimite-i linkul blogului lupus-les-boala.blogspot.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Despre Lupus, cele mai vizionate

GO TO TOP