Lupus eritematos sistemic, diagnostic greu de pus, dificil de dus

Boala lupus ascunde, inca, multe secrete. Lupus eritematos sistemic, sau LES, este diagnosticul care pune in dificultate medicul si pacientul. Blogul lupus-les-boala, se vrea util tuturor ce au o legatura cu boala lupus eritematos sistemic si lupta cu acest diagnostic intunecat.

Despre lupus sistemic sau LES

Cunoscut de mai bine de 2000 de ani, lupusul are cauze incerte. Exista o teorie care sustine ca lupusul este o boala spirituala. Unii sustin ca este genetica, altii ca este de natura infectioasa.
Indiferent de cauze, lupusul eritematos sistemic ramane un diagnostic care aduce teama in inima bolnavilor si a familiilor lor.
LES este penitenta care obliga bolnavul sa-si schimbe obiceiurile, sa suporte in tacere durerea, sa se ascunda de soare si lumina atunci cand altii se bucura din plin de ele, sa doarma atunci cand ceilalti muncesc, sa-si refuze multe placeri nevinovate, si toate acestea pentru a-si asigura certitudinea aproximativa a unui viitor .

Dar, in primul rand, lupusul este o mare si intunecata lipsa de energie din ale carei tentacule lupti zi de zi si ceas de ceas sa te desprinzi...

Lupus sistemic articole

Apa previne boli si simptome LES

Apa previne si vindeca boli din cele mai variate. Diagnostice asociate LES s-ar evita daca am recunoaste la timp semnalele lipsei de apa din organism. Nerecunoasterea semnalelor pe care ni le da corpul atunci cand sufera de lipsa apei poate aduce prejudicii importante starii noastre de sanatate.

Apa este cel mai comod si la indemana remediu de care dispunem. Inainte de toate produsele sintetice farmaceutice au fost cele naturale si la indemana tuturor. Sa nu le neglijam daca vrem sanatate, mai ales ca sunt si cele mai ieftine !


Explicatii pe intelesul tuturor de ce apa vindeca si previne boli si de ce trebuie sa invatam sa recunoastem semnalele pe care ni le trimite organismul atunci cand este insetat de apa


Lupus sistemic-intoxicatia cu mercur-chelarea-terapia de eliminare a metalelor grele din corp

Toxemia datorata poluarii si a prezentei metalelor grele in corp peste limita admisa poate fi cauza declansatoare de lupus sistemic. Intoxicatia cu mercur este, cu certitudine, cauza accentuarii si perpetuarii starii de rau a oricarui organism, nu numai a celui in care simptomele LES sunt prezente.

Daca mercurul se ataseaza la un anticorp intr-o celula nervoasa, aceasta ar putea duce la lupus sistemic.

Lupus sistemic si toxemia cu mercur

Lupus sistemic este boala cu o multime de cauze necunoscute. Boala LES, desi cunoscuta ca si boala de milenii, inca atrage multe speculatii pe seama cauzelor ce ar putea-o declansa sau ar putea sa o intretina. Toxemia cu mercur sau otravirea sangelui cu mercur din varii motive poate fi o cauza a lupusului sistemic.

Etiologia, ramura medicinii care studiaza cauzele bolilor si factorii care influenteaza aparitia diverselor boli nu prea are multe de spus in privinta lupusului sistemic.

Boala lupus sistemic este printre bolile nevindecabile, boala autoimuna care prezinta cele mai surprinzatoare manifestari si simptome, asupra carora, de cele mai multe ori, procedurile terapeutice obisnuite sunt simple frectii la picior de lemn.

Acest articol este partea a2a a articolului LUPUS SISTEMIC SI TOXEMIA PARTEA 1

Pacientii cu diagnostic LES sau chiar si cei doar cu diagnostic suspect LES, alaturi de familiile lor isi pun intrebari, apeleaza la medici renumiti si nu inteleg cum lor le-a fost dat sa contacteze o astfel de boala problematica.

Lupusul sistemic si toxemia partea 1

Lupus sistemic este boala cu o mie de fete. In acelasi timp, lupusul este si boala cu o multime de cauze nedeterminate inca. Toxemia poate fi cauza declansarii lupusului sistemic si a nevindecarii lui

Stiinta medicala moderna este interesata de lumea fizica si tangibila. Ea da vina pe existenta unor anomalii genetice, a unor infectii cu virusuri si bacterii, sau a unui mecanism hormonal defectuos.

Despre cauze medicale posibile ale bolii lupus sistemic am mai amintit in blogul lupus-les-boala.blogspot.com, si voi mai aminti.

In articolul lupus sistemic-boala sau calea spre adevar incercam sa fac o trimitere la alte posibile cauze neconventionale care pot declansa aparitia bolii lupus sistemic, deoarece intuiam ca boala lupus are cauze subtile diferite de cele fizice, tangibile, pe care le studiaza cercetarile medicale.

Lupus sistemic se poate datora unor factori de mediu toxici si unui stil de viata defectuos

Despre Lupus, cele mai vizionate

GO TO TOP